Frisk start på 2015!

Sist oppdatert mandag 06. april 2015 15:39 Skrevet av Nina Therese Bakke mandag 09. mars 2015 10:23

TROMSØ BRASS , NM 2015

Tromsø brass har ikke ligget på latsiden etter årets NM-deltakelse, hvor korpset havnet på en fin 4. plass (samme plassering som året før). NM ble en fin opplevelse, med vår gjestedirigent Bjørn Breistein for anledningen. Korpset har hatt et halvår preget av en del instrumentskifter innad i korpset, men dette er utfordringer medlemmene har tatt med  svært godt mot.  Vi holder fortsatt på våre ambisjoner om å fortsette å levere gode fremføringer under NM, og dette vil også være et videre mål fremover.

 

Tromsø brass er i gang med forbedredelser til vår (v)årlige showkonsert, med et repertoar som spenner fra filmmusikk til "jazz-brass" og andre stykker av mer populær karakter enn de (ofte) tradisjonelle brassband-stykkene vi jobber med i løpet av et år. Konserten holdes på Hålogaland Teater fredag 10. april!

Korpset har også gjennomført en inspirasjonshelg for byens brassband; Skittenelv musikkorps og TOF Guttemusikkorps, med brassens medlemmer som instruktører. Konseptet var ei helg fyllt av brassband, spilleglede, inspirasjon og mestring , samt en fin dose utfordringer for de deltakende barna, ungdommene og voksne. Det hele ble avsluttet med en flott konsert i kulturskolens aula søndag 8. mars. På scenen satt på det meste over 70 barn, ungdom og voksne - som imponerte stort, til publikums store glede!

 

Bilder fra helga kommer!

 

Tid for NM-oppkjøring!

Sist oppdatert onsdag 05. november 2014 22:37 Skrevet av Administrator tirsdag 04. november 2014 16:35

TROMSØ BRASS ER I GANG MED NM-OPPKJØRING!

 

Nordnorsk mesterskap for korps er gjennomført, og Tromsø Brass havnet på en solid og meget hyggelig 1. plass i denne konkuransen. Dette er først og fremst en dag hvor vi ønsker å gi gode musikkopplevelser til publikum, og vi hadde valgt ut et repertoar av spennende musikk som man kjenner igjen fra filmer som "Kill Bill" , "Gladiatoren" , "Rocky" osv. Det var en fornøyelse for bandet å delta i konkurransen, og vi håper publikum hadde det like kjekt som vi hadde!

Korpset er nå i gang med oppkjøring frem mot Norgesmesterskapet for brassband som arrangeres i februar 2015. Vi kom på en fin 2. plass i kvalifiseringen til 1. divisjon, og dette vil si at korpset deltar i 2. divisjon. Det er spennende å være kommet i gang med forberedelsene frem mot det som for mange i korpset er årets store musikalske høydepunkt. Til NM 2015 har Tromsø Brass valgt å spille "Abstractions" av Torstein Aagaard Nilsen. Vi har gjestedirigent for anledningen, og vi gleder oss til første seminarhelg med Bjørn Breistein 28. - 20. november.

Korpset har stadig ønsker om flere dyktige medlemmer, og særlig på kornettrekka er vi på utkikk etter flere som vil spille sammen med oss. De øvrige rekkene i bandet er for tiden dekt, men dersom du er interessert i å begynne hos oss selv om du ikke spiller kornett, må du likevel gjerne ta kontakt. Det er stadig behov for vikarer i bandet, og da er det fint å vite om interesserte folk!

Ønsker du kontakt med korpsets styre, sender du en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Tromsø Brass finnes også på facebook! "Lik" oss gjerne og få siste nytt fra vår korpshverdag!


 

Kontaktinfo

Vi øver hver torsdag fra kl 19:00 - 22:00 på Sommerlyst skole. Hvis du vil hyre oss til spilleoppdrag/dugnad eller er interessert i å være med kan du ta kontakt med oss på en øvelse eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

Vi finns også på Facebook. Søk etter "Tromsø Brass". Lik oss gjerne!

Tromsø Brass
Postboks 976
9260 TROMSØ

 

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

«StartForrige12NesteSiste»

Logg inn



Hvem er online?

Vi har 10 gjester her nå
Kopirett © 2018 Tromsø Brass. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU/GPL License.