Tromsø Brass er klar for høsten 2018!

Sist oppdatert fredag 10. august 2018 11:47 Skrevet av Administrator fredag 10. august 2018 11:40

Nå starter Tromsø Brass opp etter sommerferien! Helt eksakt 16. august!

Vi søker derfor DEG som vil spille med OSS!
Tromsø brass er på utkikk etter flere medlemmer fra høsten 2018. Vi er interessert i dyktige og engasjerte messingblåsere og slagverkere. For de som ikke kjenner Tromsø brass, kan vi beskrives som et sosialt, inkluderende og bra korps, som stiller høye krav til hverandre. Vi stiller forberedt til øving, og vi jobber aktivt for å gjøre korpset så bra som mulig. Vi deltar på NM Brass hvert år, og vi befinner oss for tiden i 3. divisjon - - med et sterkt ønske om å komme oss tilbake igjen til 2. divisjon.
Vi har stort behov for kornettister (solokornett), flygelhornist og slagverkere.

Ta kontakt med oss: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller send oss ei melding på facebook hvis du vil bidra til at korpset når nye høyder det kommende året! Korpset øver torsdager fra 19.00 - 22.00 på Sommerlyst skole.

Håper å høre fra DEG!

 

Kornettister og slagverkere! We want you!

Sist oppdatert tirsdag 10. oktober 2017 16:30 Skrevet av Administrator tirsdag 10. oktober 2017 16:20

Tromsø brass er på utkikk etter musikanter som kunne tenke seg å ta plass på vår solokornettrekke og slagverkrekke. Du trenger å være i eller ha ønske om å komme i ålreit form (spillemessig, det øvrige gir vi blaffen i). Videre er det en fordel med godt humør og gode samarbeidsevner, men her har folk klart seg tidligere også med begrensede ressurser. Høres dette ut som noe for deg? Ta kontakt på Facebook eller henvend deg til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

TROMSØ BRASS VINTER 2017

Sist oppdatert tirsdag 14. februar 2017 10:41 Skrevet av Nina Therese Bakke søndag 07. august 2016 19:22

Muntre musikanter i Tromsø brass!

 

Tromsø brass er byens eneste amatørbrassband, og vi fyller 30 år i år!

Korpset har nylig deltatt på NM Brass, hvor vi kom på delt 9. plass i 2. divisjon. Korpset var svært fornøyd med innsatsen på scenen, og vi var glade for at vi beholdt plassen i divisjonen. Nå jobber vi videre mot neste prosjekt, som munner ut i konsert 29. mars i Tromsø sentrum.


Hvis du lurer mer på hvem vi er:

Send en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen og vi vil svare deg så raskt vi kan!

NM-oppkjøring 2016!

Skrevet av Nina Therese Bakke lørdag 09. januar 2016 23:57

Tromsø Brass er i gang med oppkjøring mot NM Brass 2016, og i år spiller vi "Energy" av Robert Simpson. Stykket har en symfonisk karakter og krever mye av hver enkelt, og vi gleder oss til å fremføre verket i Grieghallen fredag 5. februar kl. 12.30!

 

Korpset arrangerer Før NM-konserter, og vi vil annonsere tidspunkt og dato for disse så snart alt er helt spikret. Hjertelig velkommen!

Vi legger ut en del info på vår facebook-side, "Tromsø Brass". Besøk oss gjerne der for siste nytt!


 

Konsert i Tromsø Domkirke 11. september 20:00

Sist oppdatert mandag 07. september 2015 08:08 Skrevet av Helene Johnsen mandag 07. september 2015 07:50

Konsert med Zoltan Kiss og Charles Vernon

Tromsø Brass medvirker på Arctic Trombone Festivals konsert i Tromsø Domkirke fredag 11. september klokken 20:00.

Her presenteres verdensstjernene Zoltan Kiss på trombone og Charles Vernon på basstrombone, godt hjulpet av NOSOs kammerorkester, Tromsø Brass, Musikkonservatoriets messingensemble og Professor Sergej Osadchuk på klavér.

Tromsø Brass akkompagnerer Zoltan Kiss på Leonard Pauls Hungarian Schnapsodie arrangert av Jacek Obstarczyk og Charles Vernon på Derek Bourgeois Concerto for Bass Trombone and Band.

Kom og delta på årets trombonefest!

Billettprisen er på 150/100 kr.

For mer informasjon om Arctic Trombone Festival sjekk ut www.atlf.no


Zoltan KissCharles Vernon

 

Oppstart for Tromsø brass

Sist oppdatert mandag 24. august 2015 06:48 Skrevet av Rannveig Grøm Sæle mandag 06. april 2015 15:35

 

Tromsø brass har hatt sin første øving i sesongen 2015/2016, og den ble tradisjonen tro avholdt på Stakkevollan skole hvor vi har vårt øvingslokale.

Det var mange kjente fjes, men også mange nye, på vår første øving. Dirigenten har vært på den inspirerende "dirigent-veka", og mange av korpsets medlemmer har vært på orkester- og sommerkurs i løpet av ferien. Ambisen var langt fra dårlig, og folk var glade for å møtes igjen. Dette ser lovende ut med tanke på høsten, og vi ser frem til høstens prosjekter.

Korpset har følgende aktiviteter fremover som er verdt å merke seg både for medlemmene og for andre interesserte:

- Spilling under Arctic Trombone Festival 11. september kl. 20.00 i Tromsø Domkirke. Festivalen har store navn på plakaten, og i år skal korpset akkompagnere de verdenskjente trombonesolistene Charles Vernon og Zoltan Kiss. Denne konserten deler vi med Nordnorsk opera og symfoniorkester, som skal urfremføre et verk skrevet av Torstein Aagaard Nilsen for basstrombone og kammerorkester. Komponisten vil også være tilstede under konserten!

- Korpset deltar på Nordnorsk mesterskap i Tromsø 31. oktober, og vi bruker deler av det samme programmet når vi helga etter (lørdag 7. november) drar til Siddis brass i Stavanger. Sistnevnte er en underholdningskonkurranse hvor de ivrigste brassbandene i Norge deltar. Vi gleder oss til dette!

 

Tradisjonen tro ønsker vi gjerne flere kornetter velkommen inn i korpset, og det samme gjelder baryton og slagverk!

Dersom du er interessert i å begynne hos oss, send en epost til : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Velkommen til oss - og velkommen til sesong 2015/2016, alle medlemmer!

 

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

«StartForrige123NesteSiste»

Logg innHvem er online?

Vi har 26 gjester her nå
Kopirett © 2019 Tromsø Brass. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU/GPL License.